Bloggernews aus dem Internet Bitcoin Juli Opent met Saaie BTC Prijs Actie Ondanks Voorraden ATH: De Crypto Wekelijkse Markt Update.

Juli Opent met Saaie BTC Prijs Actie Ondanks Voorraden ATH: De Crypto Wekelijkse Markt Update.

Het is veilig om te zeggen dat juli relatief saai is geweest voor Bitcoin als het gaat om prijsactie. De grote cryptocurrency bracht de laatste week handel in een bereik tussen $9.100 en $9.400 door zonder grote schommelingen.

Het is ook de moeite waard om op te merken dat de oude markten en de prijs van Bitcoin nog steeds agressief gecorreleerd zijn. In feite zeggen veel analisten op Twitter nu dat de futures op de aandelenmarkten op dit moment een waardevolle indicator zijn voor waar Bitcoin naartoe zal gaan.

Het meest recente voorbeeld kwam gisteren toen de BTC-prijs daalde tot $9.050, net toen de wereldwijde aandelenmarkten op hun openingsuren tuimelden. Toch blijft één van de belangrijkste indexen, de Nasdaq Composite, dagelijks nieuwe hoogtepunten in kaart brengen, ondanks de aanhoudende crisis met de COVID-19-uitbraak.

En hoewel Bitcoin er deze week niet in slaagde om voor spannende acties te zorgen, kan hetzelfde niet gezegd worden van alternatieve cryptokringen. Veel van hen explodeerden in prijs toen de mars werd geleid door de bekende en populaire mememunt – Dogecoin. Grotendeels veroorzaakt door TikTok beïnvloeders die hun volgelingen aansporen om het te kopen, schommelde de DOGE met meer dan 100% in minder dan een paar dagen.

Een andere altaarmunt die een opmerkelijke winst betekende en zelfs een nieuwe hoge waarde had, was Chainlink (LINK). Dit gebeurde vlak nadat China’s Blockchain Service Network werd gelanceerd en Chainlink’s prijs orakels in zijn ecosysteem had geïntegreerd. Vandaag werd de spotlight gestolen door Elrond (ERD), aangezien de altcoin in de afgelopen 24 uur met ongeveer 50% is geknald.

Het spreekt voor zich dat DeFi opnieuw in de voorste gelederen stond, aangezien verwante cryptokringen al die tijd in de lift zaten.

In elk geval daalde het totale marktaandeel van Bitcoin, gemeten via de dominantie-index, met bijna 2%. Dit betekent dat altcoins nieuwe wegen inslaan en dat er misschien een altcoin-seizoen in de maak is.

Marktgegevens

Market Cap: $270B | 24H Vol: $60B | BTC Dominantie: 62,8%.

BTC: $9.228,64 (-0,25%) | ETH: $239,70(-0,56%) | XRP: $0,198 (-1,07%)

Toonaangevende US Exchange Coinbase bereidt zich voor op een beursnotering. Volgens een nieuw rapport heeft de toonaangevende Amerikaanse cryptocentrale, Coinbase, de voorbereidingen getroffen voor een openbare beursnotering. Het document informeert dat dit misschien dit jaar al gebeurt.

Als 2020 het jaar van DeFi is Wanneer zal het ethereum er baat bij hebben? Het staat buiten kijf dat de meest opvallende trend in de cryptocrisisector op dit moment de decentrale financiering is. Toch heeft Ethereum, ondanks het feit dat het de basis is, nog steeds geen inhaalslag gemaakt. Het is noodzakelijk dat de schaalvergroting van het netwerk wordt uitgerold, zodat ETH een inhaalslag kan maken.

S&P 500 Om 4.000 te raken In 12 Maanden, voorspelt de Veteraan Strateeg: Bullish For Bitcoin? Ondanks het feit dat de COVID-19-uitbraak doorgaat en het dagelijkse aantal gevallen enorm toeneemt, gelooft de veteranenmarktstrateeg Jeff Saut dat de S&P 500 in de komende 12 maanden 4.000 basispunten zal bereiken. De vraag is of dit ook voor Bitcoin bullish is.

Binance Officially Acquires Swipe, Enters Crypto Visa Debit Card Segment. s Werelds grootste cryptocentransactie, Binance, heeft de verwerving van het Visa debetkaart platform Swipe afgerond. Het heeft ook een lijst van de inheemse cryptocurrency SXP die een verwachte en toch indrukwekkende dagelijkse toename gemarkeerd.

Brock Pierce kondigt aan dat hij zal meedoen aan de presidentsverkiezingen van de VS in 2020. Brock Pierce, een figuur die bekend staat binnen de cryptocurrency gemeenschap voor zijn betrokkenheid bij de grootste ICO – EOS, en de grootste stablecoin uitgever Tether, heeft aangekondigd dat hij van plan is om te draaien in de 2020 Amerikaanse presidentiële verkiezingen. Hij zal zich kandidaat stellen als onafhankelijke kandidaat volgens de officiële release.

Bitfinex aan het gezicht van New York Courts Over Missing $850 Million in Cryptocurrency Funds. Een van de grootste cryptocurrency beurzen, Bitfinex, zal te maken krijgen met New York rechtbanken in een zaak vorig jaar ingediend door de New Yorkse procureur-generaal – Letitia James. Er wordt beweerd dat het bedrijf een verlies van meer dan $850 miljoen in klanten- en bedrijfsfondsen verborg.