Cryptocurrency vinst 2020: Bitcoin och Ethereum Topplistan

Cryptocurrency-handel och investeringar har vunnit betydande drag sedan utbrottet av COVID-19-pandemin. När människor befann sig inlåsta och arbetslösa blev sökande efter ytterligare inkomstkälla ett pressande behov.

Trots att prisvolatiliteten orsakade stora förluster efter Black Thursday-evenemanget möjliggjorde den senaste hausseartade trenden också rekordvinster för handlare och investerare, eftersom priserna på stora kryptokurser valde med mer än 100% sedan kollapsen. Även om många investerare väljer olika altcoins beroende på deras behov och kapacitet, verkar de topp-5 kryptoassetter som är mest attraktiva på marknaden förbli oförändrade.

Bitcoin (BTC)

Den första världens kryptoassett Bitcoin Evolution förblir den jätteledande marknaden för blockchain och digital valuta. Det har lyckats upprätthålla denna position sedan starten 2009 av Nakamoto Satoshi. Vid presstid är BTC: s marknadsvärde över 208,6 miljarder dollar med ett värde av cirka 11 687 dollar per mynt.

Det finns cirka 18,45 miljoner BTC i omlopp, enligt uppgifterna från CoinMarketCap. Inget annat mynt har någonsin matchat detta nuvarande pris på BTC. Det höga / låga priset på Bitcoin i år är $ 12 036,99 respektive 4 106,98 $. Trenden fortsätter att ge hopp om att BTC före slutet av detta år skulle kunna bryta rekordet för hela tiden på 20 089 dollar som den registrerade den 17 december 2017 – kryptobubblan.

Under andra kvartalet i år registrerade Square, ett finansföretag, cirka 875 miljoner dollar i intäkter från BTC, och genererade också cirka 17 miljoner dollar i bruttovinst. Detta är bara ett företag i en skog av börser som handlar med Bitcoin, som har lyckats avslöja sina vinster. Det är svårt att få den totala vinstmängden som genereras av Bitcoin, men det är också svårt att föreställa sig hur stort det kan vara, med tanke på de formidabla resultaten från ett enda företag.

Ethereum (ETH)

Jämfört med andra år har ETH, världens näst största kryptoassett, sett en enorm ökning av intresset från säljare och köpare under 2020. Detta kan bero på Covid-19-pandemin som tvingade många människor att göra betalningar med digitala medel inklusive cryptocurrency .

Under de senaste 14 dagarna bröt ETH: s pris ut ur konsolidering och registrerade en uppåtgående förändring för att nå en 70% -lyft från cirka 233 $ till 399 $. Eftersom en viktig lutning tillfälligt avbröt ETH: s trend, vid skrivande stunden, bytte den hand på cirka 394 $ och skörde extraordinära avkastningar för köpmän.

Ethereum cryptocurrency har ökat högre i värde sedan början av detta år och på kort sikt skör investerare stort eftersom mer än 90% av det cirkulerande utbudet av Ethereum är i ett positivt resultat. Ethereum kommer att sätta rekord. Förra gången priset på Ethereum nådde detta höga var i februari 2018, då det nådde 925 dollar. Myntet spekuleras i förberedelse för ytterligare en tjurkörning, och det är en av orsakerna till att handlare inte kan tröttna på att hantera ETH.